Méhkenyér portál Méhkenyér mindenkinek• Méhkenyér különböző korokban

Kinek, miért ajánlott a méhkenyér?A méhkenyér sok szempontból értékesebb mint a virágpor főként azért, mert különféle virágporszemcséket, több egyszerű cukrot és több K-vitamint tartalmaz, továbbá több olyan anyagot, amelyeket a szervezet könnyebben hasznosít.

3-12 év között

Tápanyag biztosítás gyerekkorban méhkenyérrel!

Méhkenyér gyerekeknkA gyermek szervezete sokszor a rossz minőségű ételek következtében alultáplált. A gyermekeknek néhány szétmorzsolot méhkenyér szemet könnyen beadhatunk műzli, tej vagy éppen édességek, sütemények társaságában.

A méhkenyér csakúgy mint a virágpor étvágyserkentőként is fontos szerepet játszhat ebben az életkorban. Számos kutatás során igazolták jelentőségét a vérszegénységgel kapcsolatos problémák esetén.

A fiatal gyermekek szervezete számára létfontosságú a sok gyümölcsben és zöldségben gazdag táplálkozás. Ha ez nem áll rendelkezésre folyamatosan, előfordulhat, hogy nem megfelelően fejlődik a gyermek teste és idegrendszere.
A méhkenyér nagyban hozzájárul a gyermek egészséges fejlődése alatt folyamatosan jelentkező tápanyagiény pótlásához.

12-20 év között

Kiegyensúlyozott, egészséges felnőtté vállás!

Méhkenyér tiniknekA serdülő szervezet számára létfontosságú a kiegyensúlyozott táplálkozás. A felnőtté válás időszakában a méhkenyér képes kiegyensúlyozni a szervezetben a különböző tápanyagok szintjét, így elkerülhető a vitaminok, ásványi anyagok és cukrok túlzott jelenléte vagy a hiányuk. A méhkenyér segíti az ebben az életkorban gyakran előforduló táplálkozási zavarok elkerülését.

A méhkenyér hozzájárul az immunrendszer megerősödéséhez azáltal, hogy ellátja a szervezetet a hiányzó tápanyagokkal. Stimuláló hatást gyakorol számos aminosavra, ami a kiegyensúlyozott testi fejlődésben, a növekedésben segít ebben az életkorban. A méhkenyér növeli a vörösvérsejtek számát.

20-35 év között

Hatékonyabb munkavégzés és kevesebb stressz!

Méhkenyér fiataloknakKutatásokkal igazolták, hogy a méhkenyér stimulálja az agyalapi mirigyet. A méhkenyér egy rendkívül jó szelén forrás - ráadásul a szelén itt bioaktív formában fordul elő. A méhkenyér tele van flavonoidokkal is. A méhkenyér hatóanyagai hozzásegítik a fokozott igénybevételnek kitett szervezetet a belső stressz csökkentésében, a stressztűrő képesség kozozásában.

A méhkenyérrel megóvhatja a korosztály az emésztőrendszerét, hogy a belek jó állapotban legyenek a későbbi évek során is. Az orvosok is elismerik, hogy az egészséges hosszú élet alapja, a jól működő bélflóra és emésztőrendszer, mely képes nagy hatékonysággal hasznosítani a tápanyagokat.

A méhkenyér megóvja az emésztőrendszert, javít az emésztés minőségén, ezzel támogatja más tápanyagok hatékonyabb felszívódását a szervezetbe.

35-50 év között

Teljesítmény megtartás és hatékony méregtelenítés!

Méhkenyér 30-50 év közöttA méhkenyér fokozza a sejtek energiaellátását, növeli az ATP szintet. 35 év felett csökken a szervezetben a Q10 szintje, egyre gyakrabban fordulnak elő hibák a sejtekben, könnyebben fáradunk. A méhkenyér kúrák ebben a életkorban segítenek a 10-20 évvel korábbi fizikai és szellemi teljesítmény megtartásában.

Ebben az életkorban egyre több salakanyag halmozódik fel a szervezetben, például a bélrendszerben és az erekben, így egyre fontosabbá válik az évenkénti 1-2 méregtelenítés. A méhkenyér nagy előnye, hogy egyszrre segíti a belek, a máj és az erek méregtelenítését is.

A méhkenyér, főként magas szelén és flavonoid tartalmával, nagymértékben hozzájárul a szervezet antioxidáns védelméhez, így lassítható a sejtek öregedése.

50 év felett

Az egészséges életfunkciók megőrzése!

Méhkenyér 50 év felettEbben az életkorban sokak számára egyre gyakoribbak az egészségügyi problémák. Fontos megszabadulni ebben az életkorban a nehézfémektől, fontos a bélrendszert tisztítani, hogy a tápanyag felszívódás jó maradjon. Mindezekben segít a méhkenyér.

A méhkenyér jótékonyan hat a koleszterinszintre és az erek állapotára. Tele van flavonoidokkal. Növeli a hemoglobin szintet is a vérben és a változó korban lévő hölgyeknél is jelentősen képes csökkenteni a tüneteket.

Sokaknak a mája nem működik megfelelően 50 év felett. A méhkenyér egyik fontos hatóterülete a máj méregtelenítése. Számos apiterapeuta nagyon pozitív eredményeket ért el a legsúlyosabb májbetegségek esetén is, mint a hepatitisz.

A méhkenyér fogyasztásával megerősíthető a szervezet, ellátható tápanyagokkal. A méhkenyér szedhető akár folyamatosan, hosszú ideig, megszakítások nélkül is (a méhpempővel, propolisszal vagy virágporral ellentétben).

A méhkenyér a prosztata problémákkal küszködő férfiak számára is nagy segítség lehet. Számos kutatás igazolta, a méhkenyér prosztata megnagyobbodás vagy különböző prosztata működési rendellenességek során kifejtett jótékony hatását.

Méhkenyér gyógyhatásokTudja meg milyen egészségügyi problémák esetén javasolt a méhkenyér.Méhkenyér kiszerelésekMéhkenyér KiszerelésekTekintse meg a méhkenyér kiszereléseket és az árakat.

Méhkenyér árak

VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!
Ide kattintva rendelhet Méhkenyeret A Méhkenyeret a méhek által előállított eredeti állapotában juttatjuk el Önhöz. Bio minősítésű termékeink az európai bio mezőgazdasági normáknak megfelelnek. Ha sürgős: +36 70 / 7733 059