Méhkenyér Centrum Méhkenyér gyermekeknek • Gyerekkorban méhkenyeret

Méhkenyér GyerekeknekA gyerekeknek az aktív élethez ma nagyon sok vitaminra és ásványi anyagra van szükségük, hogy fizikailag és mentálisan is megfelelően fejlődjenek. A méhkenyér tápértéke hasonló a virágporéhoz, de jóval kevesebb cukrot és zsírt tartalmaz, ezenkívül nagy arányban találhatók benne aminosavak és egyszerű cukrok is. Segíti a gyerekek memóriájának fejlesztését, súlygyarapodását, ugyanakkor megvéd az elhízástól.

A méhkenyér fontos szerepet játszik a méhek életében. Szükséges a normál élettani folyamatokhoz és nélkülözhetetlen forrása az aminosavaknak és a vitaminoknak. Továbbá a méhkenyér tartalmaz minden létfontosságú aminosavat, melyre minden emberi szervezetnek szüksége van. Nagy arányban találhatók benne lipidek és vitaminok: A-, E-, C- és B-vitamin komplex.

Gyermekeknek méhkenyeretA méhkenyér rengeteg ásványi anyagot is tartalmaz, káliumot, foszfort, magnéziumot, stb. Szintén tartalmazza a szénhidrátok, zsírok, ásványi sók, enzimek, fitohormonok és természetes antibiotikumok páratlan komplexét. Ezek mindegyike egyensúlyi arányban van és egymáshoz kapcsolódik, ez a magyarázat a méhkenyér erőteljes gyógyító hatására.

A testmozgás fontossága

Korábbi tanulmányok már bebizonyították, hogy a rendszeres testmozgásnak minden életszakaszban megvannak a jótékony hatásai. Gyermekkorban a későbbi betegségek kialakulása ellen is véd, fejleszti az iskolai teljesítőképességet, a mentális egészséget és összességében a közérzetet

A méhkenyér fogyasztás ajánlott a mozgásszegény életmódot folytató gyermekeknek, hiszen növeli a vörösvérsejtek számát a szervezetben.

Nem megfelelő táplálkozás

Egy brit felmérést kimutatta, hogy azok a gyerekek, akik mindig együtt étkeznek otthon a családdal, másfél adaggal több zöldséget és gyümölcsöt esznek, mint azok, akik soha nem együtt esznek. Azoknál, ahol heti egy-két alkalommal eszik együtt a család, ott a gyerekek 1,2-szer esznek több gyümölcsöt és zöldséget az átlagnál.

A mai rohanó világban azonban egyre ritkább, hogy a családtagok együtt esznek, de a kutatás kimutatta, hogy már a heti egyszeri, vasárnapi ebéd is sokat segít a gyerekek egészséges életmódhoz való hozzászoktatásában.

A családi étkezés jó lehetőség arra, hogy a gyerekek megtanulják szüleiktől az egészséges életmódot, különösen, ha a főzésbe is besegítenek.

Ez azért is lenne fontos, mert már számos tanulmány kimutatta, hogy a gyerekek nem esznek elég zöldséget és gyümölcsöt, s hogyha magukra vannak utalva, ez az első, amit el is hanyagolnak. Hiszen minden gyerek szívesebben választja a csokoládét, a chipset, a szénsavas üdítőt, mint a gyümölcsöt nassolásként.

A méhkenyer a gyermekek szervezetének kiegyensúlyozott ásványi anyag vitamin és enzim szintjéhez járul hozzá.

Korosztályoknak MéhkenyérMiért ajánlott az egyes korosztályoknak a méhkenyér fogyasztása.Méhkenyér kiszerelésekMegnézem a kiszereléseketTekintse meg a méhkenyér kiszerelések árait, méhpempőt és virágport.

Méhkenyér rendelése

Méhkenyér kedvezményekMéhpempő partnerünk


Kérem értesítsenek, ha vannak akciók