Méhkenyér Béltisztítás és Májméregtelenítés • Májra és Bélra méhkenyér

Bélrendszer és Máj méregtelenítésA tiszta méhkenyér fontos szeléniumforrás - ez az ásványi anyag létfontosságú a szervezet egészsége szempontjából és erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik. A szakemberek megítélése szerint a szeléniumhoz hasonló antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket és jelentősen csökkenthetik, sőt megelőzhetik ezek negatív hatásait. Ez a tulajdonság egy olyan „ütőkártya”, amely lehetővé teszi, hogy a méhkenyér hozzájáruljon a szervezet méregtelenítéséhez és az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A kutatók felfedezték, hogy a tiszta méhkenyér nagy segítséget jelent a dohányzók és az alkoholfogyasztók számára. Ugyanolyan negatív hatást fejt ki az alkohol az italfüggőségben szenvedőkre, mivel a szelénium felszívódását nagymértékben lelassítja a szeszes italok fogyasztása.

Megállapították, hogy a dohány csökkenti a szelénium felszívódását az emésztőrendszerben. A cigarettázók tehát szeléniumban gazdag élelmiszereket kell, hogy fogyasszanak. Egy méhkenyér-kúra sikeresen kiegészítheti ennek az egészség szempontjából oly fontos ásványnak a hiányát a szervezetben.

Májproblémák esetén méhkenyeret

A fitoterapeuták tiszta méhkenyér-kezelést ajánlanak a májbántalmakban szenvedő személyeknek, akiknél ez a gyógymód figyelemre méltó eredményeket produkált. Rendkívüli eredményekről számoltak be a heveny és idült hepatitis, valamint a száraz és nedves cirózis (májzsugor) kezelésében, mivel a méhkenyér azon kevés orvosságok egyike, amelyek képesek felújítani a májsejteket.

A szokványos ajánlott dózis 10-20 g/nap, egy vagy két adagban, 30-45 perccel evés után, a gyomor kímélése céljából. Tíz nappal a kúra megkezdése után a dózist napi 30 g-ra kell növelni fokozatosan, és napi három alkalommal kell bevenni (10 g/adag). A dózisok közötti szünet két óra kell, hogy legyen. Az ilyen fajta bántalmak esetén a tiszta méhkenyeres kezelést kiegészítjük napi egy csésze máriatövis teával. 

Évente háromszor egy-egy 30 napos méhkenyér-kúra növeli a szervezet immunitását és csökkenti a kimerültséget.

Vastagbél tisztítás méhkenyérrel

A méhkenyérnek rendkívül jó hatása van az emésztő rendszerre, a belekre. A méhkenyér főként a székrekedéssel kapcsolatos problémák során tud látványos hatásokat produkálni, így a székrekedés különböző formái, az enterocolitis, a colitis vagy a rothadásos bélproblémák.

A méhkenyeret naponta rendszeresen fogyassza a bélproblémákkal küszködő beteg. A méhkenyér fogyasztható a bél daganatos problémái során is.

Gyógyító hatásokTudja meg milyen egészségügyi problémák esetén javasolt a méhkenyér.Méhkenyér kiszerelésekMegnézem a kiszereléseketTekintse meg a méhkenyér kiszerelések árait, méhpempőt és virágport.

 

Méhkenyér rendelés

Ide kattintva rendelhet Méhkenyeret A Méhkenyeret a méhek által előállított eredeti állapotában juttatjuk el Önhöz. Bio minősítésű termékeink az európai bio mezőgazdasági normáknak megfelelnek. Ha sürgős: +36 70 / 7733 059
Rendelésátvétel személyesenRendelés Átvétel Személyesen
Budapest (11. kerület) részletek »

Virágpor egyenesen a kaptárból
A virágpor a természet csodás ajándéka! Mannavita szárított + nyers virágporok!