Méhkenyér Szuperfood • Méhkenyér Szuperélelmiszer

Méhkenyér SzuperélelmiszerTáplálkozásunk - és ennek következtében egészségünk - problémáinak megoldásához a természet jelentős segítséget tud nyújtani, az ún. szupertáplálékok formájában. Ezek a közismert táplálékokhoz képest sokszor nagyságrendekkel több értékes mikrotápanyagot és egészségvédő anyagokat tartalmaznak, nagyon koncentrált formában. Ilyen szuperélelmiszer a méhkenyér is.

A méhkenyér azért szuperélelmiszer, mert több mint 120 összetevőből áll: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, DNS, RNS, enzimek, aminosavak, antibakteriális anyagok (propolisz), flavonoidok stb. A méhkenyérben lévő összetevők könnyen emészthető formában vannak jelen, gyorsan és nagy hatékonysággal szívódnak fel az emésztőrendszerben.

A méhkenyér fogyasztásával jelentősen csökkenthető az alultápláltság veszélye. A méhkenyér képes hosszú távon életben tartani a szervezetet viszonylag jó állapotban. A méhkenyérben lévő flavonoidok jótékonyan hatnak a szabadgyökökkel szemben, semlegesítik őket, így a méhkenyér jól képes segíteni a test sejtjeit a magas szabadgyök kitettség során (dohányzás, sugárzás, kemoterápia, napsugárzás, káros ételek stb.)

A méhkenyér már egy hónap után jelentősen megnöveli a szervezetben a vörösvérsejtek számát. Hozzájárul a fogyókúra hatékonyságához vagy éppe ellenkezőleg fokozza az étvágyat.

A rák elleni diétában fontos, hogy minden nap együnk friss zöldségeket és gyümölcsöket. A bennük található értékes növényi tápanyagok több kutatás szerint hatásosak a rákos sejtek elleni küzdelemben. Ezért fontos, hogy napi öt-kilencféle gyümölcsöt és zöldséget együnk vegyesen.

A méhkenyér fő alkotó eleme a virágor, amely a zöldségek és gyümölcsök legjavát tartalmazzák. Belőlük készítik a méhek a méhkenyeret. A virágpor szemcsék tele vannak nagy tisztaságú flavonoiddal, antocianiddal, antioxidáns tápanyaggal, melyek jótékonyak a daganatos betegségek megelőzéséhez.

Méhkenyér mással

A méhkenyér hatása a szervezetben fokozható más méhészeti termékekkel, mint a virágporral, mézzel, méhpempővel vagy éppen propolisszal. A méhkenyér hatóanyagai ugyancsak jobban érvényesülnek a szervezetben például homoktövis vagy fekete bogyós gyümölcsök együttes elfogyasztásakor.

A méz ősidők óta az emberiség egyik legértékesebb tápláléka. Számos fajtája létezik, olyan is akad közöttük, mely csak hazánkban előállítható. Ilyen például a selyemkóróméz. Azt már tudjuk, hogy felső légúti megbetegedések esetén pár kanál méz csodákra képes, de itt az ideje közelebbről is megismerni a természet e csodás kincsét. Vigyázzunk, jobban tesszük, ha csak termelőktől vásárolunk mézet, mert rengeteg terméket hamisítanak.

A méz gazdag vitaminokban (főleg B- és C-), ásványi anyagokban és legfőképpen enzimekben, ami antibiotikus tulajdonsággal ruházza fel a természet aranyát. A mézbe kevert méhkenyér egy finom eledel, amely reggelente elfogyasztva jelentős mértékben hozzájárulhat egészségünk hosszútávú megőrzéséhez. Olvasson tobbet a mézes, méhkenyeres, méhpempős receptekről a következő hivatkozásra kattintva: http://www.mehkenyer.hu/mehpempo-viragpor

Hosszú élet a méhkenyér szuperétellel

A méhészek szerte a nagyvilágon, látványosan hosszabb ideig élnek a többi emberhez képest. Akinek volt méhész rokona ezt jól tudja. Ráadásul a méhészek jóerőben, egészségesen öregszenek meg. Bizonyíték erre például az oroszországi méhészek is, akik között az átlag életkor 100 év körül van. A méhészek rengeteg virágport, mézet és méhkenyeret fogyasztanak munkájuk során.

A méhészeti termékek valóságos életelixírként hatnak a szervezetünkben. Képesek a szervezet védelmi rendszert biztosítani és egyben maximálisan ellátni a növekedéshez, az erőnléthez és a kiegyensúlyozott működéshez szükséges mikrotápnyagokkal.

A méhészeti termékek közzül a méhkenyér az amely főként rendelkezik az összes említett funkcióval. Méregtelenít, táplál, energetizál egyszerre.

GyógyhatásokA méhkenyér hatásaiA méhkenyér pozitív hatásai betegségek és különböző problémák esetén.Méhkenyér árakKiszerelések170, 350 és 500 grammos méhkenyér kiszerelés ára, méhpempő és virágpor.

Méhkenyér rendelés

VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!
Ide kattintva rendelhet Méhkenyeret A Méhkenyeret a méhek által előállított eredeti állapotában juttatjuk el Önhöz. Bio minősítésű termékeink az európai bio mezőgazdasági normáknak megfelelnek. Ha sürgős: +36 70 / 7733 059
Rendelésátvétel személyesenRendelés Átvétel Személyesen
Budapest (11. kerület) részletek »
Szállítás, fizetés - Méhkenyér

Méhpempő.eu - Friss, tiszta