Méhkenyér portál Fogyasztói vélemények a Méhkenyérről• Vásárlók a méhkenyérről

Vélemények a Méhkenyérről

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!Néhány vélemény azoktól, akik már kipróbálták a méhkenyeret.

Váradi Péter

Budapest - Általános egészség - 2012
Úgy gondolom, ez egy FANTASZTIKUS módja annak, hogy éljünk azokkal az előnyökkel, melyeket a méhek nyújtanak nekünk. Ha bárki is érdeklődik nálam ilyen készítmények felől, egész biztos, hogy a ti weboldalatokra irányítom majd. A méhkenyér egy teljesen természetes módja a méhészeti termékek fogyasztásának - egyszerűen csak megeszed és nem kapszulát vagy tablettát kell lenyelned. Sokat javított ez általános egészségi állapotomon, jobb lett tőle a székletem is. Mézzel keverem össze úgy eszem, de van hogy csak Önmagában. Jobb tőle a közérezetem és jóval energetikusabb vagyok.

Horváthné Helga

Pécs - Tanulás, Egészség - 2012
Tetszett a termék íze és állaga. A lányom is kipróbálta. Sokat javult tőle a koncentrációja a főiskolán. Nagyon megszerette, csakúgy mint az egy teáskanálnyi mézet, amit mindennap elfogyaszt. Köszönöm, hogy megismertettétek a méhkenyeret a családunkkal!

Ferenczi Réka

Győr - Fáradékonyság, Energia - 2012
A méhkenyér egyszerűen szuper. Sokkal jobban érzem magam fáradékonyság szempontjából, több az energiám és éberebb is vagyok. Azt hiszem, ez egy kitűnő termék az egészség megőrzéséhez. A másik, hogy segített helyreállítani az emésztésemet, ami így már sokkal jobban működik. Már méhpempőt is rendeltem Önöktől korábban, hamarosan kipróbálom a kettőt együtt. Üdvözlettel, F. Réka.

Gálné Nagy Tünde

Nyíregyháza - Cukorbetegség, Hangulatjavulás - 2012
Amit észrevettem, hogy a méhkenyér nagyobb mennyiségben stabilizálta a vércukorszintemet és fokozza az energiámat. Nem éreztem magam éhesnek, de túlságosan jóllakottnak sem. Úgy éreztem, hogy javította az állóképességemet is. Azóta ajánlotta már a szomszédomnak is, de egyelőre óckodik tőle hogy kipróbálja. A férjemet már rávettem hogy egyen belőle. Nem tetszett neki az íze, de láthatóan vidámabb és hangulatosabb volt esténként. Sok sikert kívánok Önöknek!

Nagy Pál

Szeged - Prosztata - 2012
Köszönöm, hogy megadták a lehetőséget, hogy egy ilyen remek terméket kipróbálhassak. Mint nagyon sok férfi 50 év felett, úgy én is prosztatanagyobbodással küszködök. Nekem a vizelési ingereim száma látványosan csökkent 2 hétnyi méhkenyér fogyasztás után. Már 4 hete eszem és nagyon jól érzem magamat tőle. Biztos rendelni fogok még! Üdv, Pál.

Mészáros Lászlóné

Budapest - Koleszterin és erek - 2012
Magas a koleszterin szintem már 5 éve, a vérnyomásom is megnövekedett az elmúlt 1 évben. Sokat járok orvoshoz. A mult héten voltam kivizsgáláson és az eredményeim nagyon jók lettek, az LDL szintem 3,9 lett. Kb. 2 hónapig fogyasztottam a méhkenyeret folyamatosan. A hangulatomon sokat doboztt a méhkenyér, főként mert érzem is hogy csökkent a vérnyomásom.

Balla Tibor

Szombathely - Bélrendszer, Emésztés - 2012
Székrekedésben szenvedtem már egy jó ideje, az állapotom most sokat javult. Korábban próbáltam már psylliumot is fogyasztani, de az nem igazán segített. Kb 5 hete eszem a méhkenyeret és nagyon meg vagyok elégedve az eddigi eredményekkel. Sokat javult a közérzetem ebben a bő egy hónapban, illetve élénkebbnek érzem magam. Jóval több időt tudok eltölteni a kertben és a munkahelyemen is jobban bírom a strapát. Ki fogom próbálni a nyers virágporukat is! Köszönettel Balla Tibor Szombathelyről.

Király Erika

Győr - Általános egészség, stressz - 2012
Saját cégemet vezetem már 15 éve, sok családnak függ az élete tőlem. Nekem sokat segített a méhpempő és a méhkenyér. Rengeteg energiát kaptam tőlük, meg vagyok a termékeikkel elégedve. Már a férjem is eszi őket.

Orvosok és ApiterapeutákOldalunkon lévő információk jelentős részét, az alábbi orvosok, apiterapeuták kutatási eredméynei alapján tesszük közzé:

Románia: Dr. Mircea Victor Daghie, Dr. Nadia Nicolau and Dr. Mircea Ialomiteanu. További méhkenyér kutatások »

Rendelés

Neuwelt Anita

Székesfehérvár - Daganatos betegség, Májdaganat - 2012
35 éves áttétes rákos betegként 4 hónapja - 1 hónapos megszakítással - eszem a méhpempőt. Eddig napi 2 grammot ettem belőle, most szeretném kipróbálni, mi történik, ha emelem az adagot: napi 5 grammra. Az eredményeim eddig is nagyon jók: a korábbi daganataim a májamban elfolyósodtak, elkezdtek szétesni, és az orvosom szerint is elképzelhető, hogy "túlélem" ezt a rettegett kórt. Azt azonban el kell mondanom, hogy nemcsak a méhpempőt szedem, de a vegyesvirág és a galagonya nyers virágport is nagy adagban fogyasztom (napi 3 evőkanállal felváltva), valamint a méhkenyeret is naponta egy teáskanállal. Hogy mitől javultak az eredményeim? Talán a termékek kombinációja segített! Köszönöm! Neuwelt Anita

Tóth Valéria

Miskolc - Gyerekeknek, Megfázás - 2012
2 fiam és 1 kislányom van. Sokszor betegednek le, ezért sokat hiányoznak az iskolából. Eddig már vettünk Önöktől méhpempőt és virágport is, de most kiporóbáltuk a méhkenyeret is. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. A gyerekeimnek műzlibe szoktam keverni, a nagyobbik fiam magában is megeszi. Könnyebben megeszik mint a méhpempőt. Nagyon Örülök, hogy megismertették velünk ezt a méhészeti terméket. A családomat szeretném a jövőben is egészségtudatosan nevelni és ennek egyik része, az egészséges táplálkozás. Üdv., Tóthné.

Baráth Viktória

Zalaegerszeg - Baba tervezés - 2012
A méhpempő mellé a párommal méhkenyeret is fogyasztottunk, mivel a páromnak sokáig problémája volt az emésztésével. Csak jó tapasztalatokat tudok mondani róla, így minden bizonnyal mi minden évben csinálunk 2-3 kúrát a méhkenyérrel is.

Hámori Pál

Budapest - Anyagcsere, Emésztés - 2012
Azt hiszem a méhkenyér javította meg az emésztésemet. Sokat növekedett a stressztűrő képességem, korábban ha már elúsztam a munkában, alig tudtam kijönni belőle. Most könnyebben megcsinálok mindent. Volt egy veleszületett anyagcsere betegségem, ami a bőrömön jelentkezik bizonyos időközönként. Már fél éve fogyasztom a méhkenyeret kisebb megszakításokkal és le kell kopogjam, nem jött elő ez a probléma. Azóta ajánlottam kollégáimnak is a terméket.

Bedőcs Kálmánné

Kiskunfélegyháza - Tejképződés - 2012
Szülés után fogyasztottam azonnal méhkenyeret, az egyik barátnőmtől hallottam hogy nagyon jót tett neki a tejképződésre. Anyukámnak is kevés volt a teje és a nővéremnek is, így számítottam rá, hogy nálam is gondok lesznek. Nagyon jók a tapasztalataim, már a második napon nagyon beindult. Köszönettel, Bedőcs Anita.

Vélemények a Méhpempőről - Vélemények a nyers virágporról

Betegségek ellenElőnyös hatásokMilyen egészségügyi probléma esetén segít a méhkenyér a szervezetnek.Méhkenyér árlistaMegnézem a kiszereléseketMéhkenyér árak és kiszerelések, méhpempő és szárított virágpor.

Méhkenyér árlista

Méhpempő Centrum

Meddőség ellenTeherbeesés Pempővel
A termékenységet fokozó tiszta méhpempőről.

Nyers Virágpor

GyermekeknekGyermekeknek virágpor
Miért ajánlott a gyerekeknek a virágpor?

Előnyök a szervezetre33 pozitív hatás
A virágpornak 33 kiemelt pozitív hatása a testre.

Szárított Virágpor

VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!
Ide kattintva rendelhet Méhkenyeret A Méhkenyeret a méhek által előállított eredeti állapotában juttatjuk el Önhöz. Bio minősítésű termékeink az európai bio mezőgazdasági normáknak megfelelnek. Ha sürgős: +36 70 / 7733 059
Rendelésátvétel személyesenRendelés Átvétel Személyesen
Budapest (11. kerület) részletek »Kérem értesítsenek, ha vannak akciók